Hesabım
    Christian Bale'li "The Pale Blue Eye"ın Hakları Netflix'in Oldu!

    The Pale Blue Eye, Netflix'te gösterime girecek.

    Yönetmen Scott Cooper'ın imzasını atacağı korku ve gerilim türündeki The Pale Blue Eye filminin hakları Netflix'e devredildi. Yıldız oyuncu Christian Bale'in başrolünde yer alacağı film için Netflix, 55 milyon dolar harcama yaptı. Bu miktar da Avrupa Film Marketi için bir rekora imza atılması anlamını taşıyor.

    Christian Bale ve Scott Cooper daha önce de Hostiles ve Out of The Furnace filmlerinde birlikte çalışmışlardı. İkili, üçüncü kez bir The Pale Blue Eye ile bir araya gelmiş olacak. The Pale Blue Eye, Louis Bayard'ın yazarı olduğu kitaptan uyarlanacak. Kitap, 1830 yılında bir Amerikan Askeri Akademisi olan West Point'te geçiyor. Christian Bale, burada meydana gelen seri cinayetleri incelemek üzere gelen bir deneyimli dedektifi canlandıracak. Dedektifin yaptığı soruşturmaya, daha sonraları dünyaca ünlü bir yazar haline gelen Edgar Allen Poe isimli genç bir öğrencinin betimlemeleri yardımcı olacaktır.

    The Pale Blue Eye kitabının orijinal sinopsisinde şu sözler yer alıyor: "1830 yılı West Point Akademisi'nde sakin bir Ekim akşamı, harbiyeli bir öğrencinin bedeninin bir ipten sallanıyor olmasıyla kesilir. Ertesi sabah daha da korkunç olaylar aydınlığa çıkar. Biri, ölü adamın kalbini çıkarmıştır. O dönemlerde New York'ta ünlü olan dedektif Augustus Landor, araştırma yapması için çağrılır. Cinayet, Landor'un gizlice araştırması gerek bir olaydır, çünkü skandal akademiye geri alınamaz bir hasar verebilecek seviyededir. Dedektife hiç ummadığı birinden yardım gelir: Melankolik, içki içmeye merkalı, genç bir öğrenci, dedektifin adına iki kıtadan oluşan bir şiirle gelir. Landor, bu Güneyli garip genç şair Edgar Allen Poe'ya babası gibi bir etki yaratacaktır."

    Christian Bale'e Edgar Allen Poe olarak kimin eşlik edeceği şimdilik bilinmiyor. The Pale Blue Eye, gelecek sonbahar aylarında çekilecek. Christian Bale bu sırada Thor: Love and Thunder'ın setiyle meşgul olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top