Hesabım
    DC ve Warner Bros, Wonder Woman'ın 80. Yaşını Kutladı

    Wonder Woman'ın DC çizgi romanlarında belirmesinden bugüne 80 yıl geçti!

    Warner Bros ve DC Comics, Wonder Woman'ın 80. yıl dönümünü kutladı. Wonder Woman, 1941 yılında ilk kez çizgi romanlarda görülmeye başlamıştı. All Star Comics'in 8. sayısında görülen Wonder Woman o günden beri DC'nin en güçlü kahramanlarından biri. Kadınlar Günü vesilesiyle de kahramanın güçleri kutlanmış oldu.

    Warner Bros, bir üçlemeyle birlikte Gal Gadot'u Wonder Woman olarak karşımıza çıkardı. İsrail kökenli oyuncu Gadot'un yanı sıra 1975 yılında çekilen Wonder Woman filminde Lynda Carter'ı Diana olarak izlemiştik. Bugüne kadar karaktere ait birçok video oyunu, oyuncak gibi ürünler tasarlandı. Güçlü kadınların popüler kültür içerisinde en büyük temsilcilerinden biri olan Wonder Woman'ın kendine ait çizgi romanları 1942 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Kadınlar Günü nedeniyle 80 yıl dönümü kutlanan kahramana ait gün aslında 2 Ekim olarak biliniyor.

    2017 yılında izleyici karşısına geçen Gal Gadot'lu Wonder Woman, bizleri savaş dönemlerine götürmütü. İkinci film ise geçtiğimiz aylarda HBO Max ve sinemalar üzerinden gösterime girdi. Bu kez de 1984 yılına giderek renkli bir macera izledik. Yönetmen Patty Jenkins ve Gal Gadot ile üçüncü Wonder Woman filmi için anlaşma yapıldı. Film için yakında harekete geçilmesi bekleniyor. Bu sırada karakteri Zack Snyder'ın yeniden kurguladığı Justice League filminde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top