Hesabım
    Johnny Depp Başrollü "City of Lies"dan Fragman!

    City of Lies'ın resmi fragmanı yayında!

    Biyografi türündeki polisiye film "City of Lies"dan resmi olarak bir fragman paylaşıldı. Son zamanlarını mahkemelerde geçiren yıldız oyuncu Johnny Depp, filmin başrolünde dedeptif Russell Poole olarak yer alıyor. Yönetmenliğini Brad Furman'ın üstlendiği City of Lies, gerçekçe yaşanmış ve çözülememiş bir cinayet olayının hikayesini anlatıyor.

    Dünya prömiyerini Noir Film Festivali'yle İtalya'da yapan City of Lies'ın konusu şöyle: "City of Lies", The Notorious B.I.G.'nin meşhur cinayetine daha önce hiç ortaya konmamış bir bakış açısını ortaya koyan provokatif bir gerilim filmi. Senelerdir vakayı çözmeye çalışan L.A.P.D. Dedektif Russell Poole ve itibarı ile kariyerini korumaya çalışan “Jack” Jackson isimli çaresiz muhabir bu zor davayı çözmek için güçlerini birleştirir. İkili bu yolda büyüyen kurumsal bir yolsuzluk ve yalanlar ağını ortaya çıkarır. Bu iki kararlı adam, Los Angeles Polis Departmanı'nın yanı sıra bütün şehri içine alan bir komployu ortaya çıkarmaya başlar.

    Filmin konu edindiği Tupac Shakur cinayeti 1997 yılında yaşanmış ve tüm dünyayı şaşırtmıştı. City of Lies'ın oyuncu kadrosunda son olarak Barbarları Beklerken ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filmlerinde izlediğimiz Johnny Depp'in yanı sıra usta oyunculardan Forest Whitaker, Toby Huss, Dayton Callie, Neil Brown Jr.Shea Whigham gibi isimler yer alıyor. Filmde Whitaker, o dönem olayı araştıran gazeteci Jack Jackson olarak karşımıza çıkacak.

    City of Lies, 19 Mart 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top