Hesabım
    Elle Fanning, "Francis and The Godfather"a Ali MacGraw Olarak Katılıyor

    Francis and The Godfather'ın oyuncu kadrosuna yıldız bir isim daha eklendi!

    Oscar Isaac'i Francis Ford Coppola olarak izleyeceğimiz Francis and The Godfather'ın oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Genç yıldız oyuncu Elle Fanning, filmde Ali MacGraw'u canlandırmak üzere oyuncu kadrosuna katıldı. Fanning, Jake Gyllenhaal ile partner olarak filmde görülecek.

    The Godfather filminin kamera arkasında yaşananları anlatacak olan Francis and The Godfather'ın oyuncu kadrosuna Elle Fanning eklendi. Yıldız oyuncu filmde Ali MacGraw'u canlandıracak. MacGraw, Just Tell Me What You Want, Goodbye Columbus, Convoy gibi yapımlarla tanınıyordu. Oyuncu aynı zamanda Francis and The Godfather'ın konu edineceği Paramount Pictures'ın başkanı Robert Evans'ın eşi olarak tanınıyor. Robert Evans'ı filmde Jake Gyllenhaal canlandıracak. Oscar Isaac, usta yönetmen Francis Ford Coppola'ya hayat verecekken Elisabeth Moss, Coppola'nın eşi Eleanor olarak karşımıza çıkacak.

    Elle Fanning'i son olarak Hulu'nun dönem dizisi The Great'te izleme şansı yakalamıştık. The Godfather'ın yapım aşamasını konu edinecek olan Francis and The Godfather, Francis Ford Coppola'nın henüz 31 yaşında olduğu dönemleri anlatacak. Paramount'un başkanı Robert Evans'ı film konusunda ikna etmek için mücadele veren Coppola, sonunda çekimlerin New York'ta yapılması için pahalı bir destek alacaktır. Coppola, Evans'a Mario Puzo'nun yazdığı romanı elinde götürerek gitmişti. Ama kitap Kansas'ta geçiyordu. Aynı zamanda başrol için düşünülen Marlon Brando son dönemlerde çok önemli filmlerde yer almamıştı. Yani oyuncuyu başa getirmek kumar gibiydi. Aynı zamanda Al Pacino da o dönemde çok tanınan bir oyuncu değildi.

    Filmde Marlon Brando, Al Pacino gibi oyuncuların başka oyuncular tarafından canlandırılarak karşımıza çıkıp çıkmayacağı şimdilik belli değil. Francis and The Godfather'ın yönetmenliğini Barry Levinson üstleniyor. Şimdilerde sinema dünyasından son derece uzak olan ve şarap işleriyle uğraşan Francis Ford Coppola'nın da Francis and The Godfather'ı desteklediği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top