Hesabım
    Borderlands'de Florian Munteanu, Krieg Olacak

    Florian Munteanu, Borderlands'in oyuncu kadrosuna eklendi.

    Eli Roth'un blockbuster olması beklenen uyarlama filmi Borderlands'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Meşhur Borderlands video oyunlarında Krieg olarak tanıdığımız karakteri boksörlük kariyeriyle ün salan Florian Munteanu canlandıracak.

    Florian Munteanu, Borderlands'in karakterlerinden biri olan Krieg'e hayat verecek. Psikopat kategorisinde bulunan Krieg, oyunun oynanabilir 6. karakteri olaran biliniyor. 2013 yılında yayınlanan ikinci oyunla birlikte karşımıza çıkan Krieg, annesi tarafından zayıf görülerek istismara uğrayan bir çocukluk geçirir. Annesi Krieg'i hep en güçlü olmak üzere yetiştirir ve sonunda da Pandora'nın en güçlü isimlerinden biri olur. Ama Krieg ve ailesinden birçok üye Dr. Benedict tarafından üzerlerinde deney yapmak üzere alıkonulur. Deneylerde bulunanlara kendilerine zarar verme, intihar etme, umursamazlık gibi eğilimler aşılanır. Böylelikle psikopatlık seviyeleri artırılır.

    Eli Roth, Krieg karakteriyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Florian son derece vahşi ve deli olan karaktere insani bir yön ve birden fazla katman getirecek. Krieg'e oyuncu seçmek çok zordu ve Florian onu hayata döndürmeyi, benim olabileceğini bilmediği bir şekilde dengelemeyi başardı. Harika bir Krieg olacak ve harika oyuncu kadromuza uygun olacak."

    Borderlands'te Cate Blanchett bir siren olan Lilith'i canlandıracak. Söylenenlere göre Lilith, Atlas'a ait uzay hapishanesinde olacak. Şirketin sahibi, eğer kızını kurtarırsa Lilith'e özgürlüğünü kazandıracağını söyleyecek. Ama patronun kızı, değerli bir kasayı açmanın tek anahtarı olacak. Atlas ise bunu kendi çıkarları için isteyecek.Jack Black, Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Black ile birlikte Jumanji'de rol alan Kevin Hart, paralı bir asker olan Roland'a hayat verecek. Jamie Lee Curtis'i ise Pandora'da bir arkeolog olan Tannis olarak; Ariana Greenblatt'i ise Tiny Tina olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top