Hesabım
    Steven Spielberg Yarı Otobiyografik Film Çekmeye Hazırlanıyor

    Michelle Williams, filmin yıldızlarından biri olabilir.

    Usta yönetmen Steven SpielbergWest Side Story uyarlamasının ardından otobiyografik bir film çekme kararı aldı. Spielberg, yarı otobiyografik filmi için Amblin Partners ile ortaklık yapmaya hazırlanıyor. Film, yönetmenin çocukluğunun geçtiği Arizona'ya götürecek.

    Steven Spielberg, yarı otobiyografik filmini Tony Kushner ile birlikte kaleme alıyor. Film, üç kez Oscar sahibi olan Spielberg'ün çocukluğuna ev sahipliği yapan Arizona'da geçiyor. Söylenenlere göre yıldız oyuncu Michelle Williams, Spielberg'ün annesinden ilham alınan bir karakteri canlandırmak üzere görüşmelere dahil edildi. Ama Williams'ın karakteri tamamen Spielberg'ün annesi olmayacak, orijinal bir karakter yaratılacak.

    Film projesinin adı henüz resmi olarak açıklanmadı. Spielberg'ün son 20 yıldır bu proje üzerinde çalıştığı biliniyor. Spielberg, projenin hem yönetmeni hem senaristi olacak. Yönetmen, sinema tarihi için birçok önemli filmi kazandırmıştı. Schindler's List filmi ile üç Oscar ödülüne layık görülen Spielberg, son dönemlerde dijital platformların sıçrayışı konusunda tartışma yaratan isimlerden biri olmuştu. Sinemanın küçük ekrana sığamayacağını söyleyen Spielberg, bu söylemiyle Akademi ile dahi görüşme yapmıştı.

    Spielberg'ün en önemli filmleri arasında Schindler's List'in yanı sıra E.T., Er Ryan'ı Kurtarmak, Indiana Jones, Yapay Zeka, Jaws, Güneş İmparatorluğu gibi yapımlar bulunuyor. West Side Story uyarlaması ise vizyona girmek için hazırlıklarına devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top