Hesabım
    Bruce Campbell, "Evil Dead Rise"ın Çekimlerine Yakında Başlanacağını Söylüyor

    Evil Dead Rise için hazırlıklar başladı.

    Evil Dead filmlerinin ve dizisinin yıldızı Bruce Campbell, yeni film için tarih verdi. Yıldız oyuncu, "Evil Dead Rise" adını alan filmin çekimlerine bu yıl içerisinde başlayacaklarını belirtti. Sam Raimi'nin geçmiş sözlerine göre Evil Dead Rise'ın yönetmenliğini Lee Cronin üstlenecek.

    Korku ve gerilim türündeki Evil Dead serisi, beş arkadaşın ormandaki kulübeye gitmeleriyle başlamış ve Ash ile bir efsaneye dönüşmüştü. Zombilerin hakim olduğu Evil Dead dünyasının yeni filmi Evil Dead Rise ise şimdilerde yolda bulunuyor. Bruce Campbell'ın açıklamasına göre filmin çekimlerine bu yıl içerisinde başlanacak. Oyuncu, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

    "Bir kadın kahramanımız olacak, bir kadın iş başına geçecek ve kadın ailesini kurtarmaya çalışacak. Evil Dead'in anahtarı, durdurulamaz şeytani güçlerle savaşan sıradan insanlardır ve işte korku buradan geliyor. Korku yetenekli birinden gelmiyor. Bir askerle ya da bilim insanıyla savaşmayacaklar sonuçta. Sıradan komşunuzdan daha fazlasıyla savaşmıyorlar. Bu filmde de benzer şeyler olacak."

    Bruce Campbell ayrıca yeni filmin daha modern bir kent ortamında geçeceğini söylüyor. Yani ilk filmdeki gibi ormanlık alanda ölülere karşı mücadele vermeyeceğiz. Evil Dead Rise'ın yönetmenliğini ve senaristliğini Lee Cronin üstlenecek. Cronin'i bizzat Sam Raimi'nin, varisi olarak seçtiği biliniyor.

    Slasher türündeki orijinal yapımın konusu şöyleydi: Bazı yolculuklar, her ne kadar nereye gidildiği ve beklentinin ne olduğu belli olsa da umulmadık kapılara açılabilir. Ormanda bir kulübeye doğru yola çıkan beş arkadaşın esas amaçları sadece bir haftasonunu keyifle geçirmektir. Gittikleri yerde bir teyp kaydı bulurlar. Bunu bir profesör bırakmıştır. Ardından Ölüler Kitabı’nı bulurlar. Kayıtta profesörün kendi çevirisini yaptığı, ölüleri canlandırma pasajlarını dinlerler ve dehşetli dolu bir kötülük ormanda açığa çıkar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top