Hesabım
    Kenneth Branagh, Paramount İçin "Bee Gees" Biyografisi Yönetecek

    Biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor..

    Facebook / Bee Gees

    Kenneth Branagh, Paramount Pictures için Bee Gees biyografisi yönetecek. Barry, Maurice ve Robin Gibb kardeşlerin süperstar olma yolculuğundaki mütevazı başlangıçlarını izleyecek olan film, aynı zamanda bir grubun hayatını ve yaşayışını merkeze alacak. Bee Gees, ilk 1 numaralı hitleri "How Can You Mend a Broken Heart"ın ardından yüzlerce popüler şarkıyı yazıp seslendirdi ve 1977 yapımı "Saturday Night Fever" filminin müzikleri üzerinde çalıştı.

    Ben Elton, hala bir adı olmayan biyografik filmin senaryosunu yazıyor. Grup, Frank Marshall'ın yönettiği "How Can You Mend a Broken Heart" başlıklı yakın tarihli bir HBO belgeselinin konusuydu. Grubun hayatta kalan tek üyesi Barry Gibb, belgesel için röportaj verdi. Diğer üyelerden Maurice 2003, Robin ise 2012'de hayatını kaybetti.

    Steven Spielberg’ün sahibi olduğu Amblin Entertainment, Graham King'in GK Films şirketi ve bir diğer yapım şirketi Sister ortak projede filmin yapımcılığını üstleniyor. Graham King, bir önceki önemli müzikal biyografi Bohemian Rhapsody'le Oscar ve Altın Küre ödülleri kazanmıştı. Barry Gibb, yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Kenneth Branagh, İngiliz draması “Belfast” ve “Death on the Nile”da dahil olmak üzere üzerinde çalıştığı birçok projeyle meşgul. Branagh, şimdiye kadar "Henry V" için en iyi yönetmen ve oyuncu, "Hamlet" için uyarlama senaryo ve "My Week With Marilyn" için yardımcı aktör dahil olmak üzere beş Oscar adaylığı kazandı. "Conspiracy" dizisiyle, bir TV filminde başrol oyuncusu olarak Emmy kazandı ve "Shackleton", "Warm Springs" ve "Wallander" dizilerinde yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top