Hesabım
    Müzikal Film "In The Heights"tan Fragman!

    In The Heights, uzun bir bekleyişin sonunda HBO Max'te gösterime girecek.

    Lin Manuel Miranda'nın 2005 yılında başrolünde yer aldığı Broadway müzikali In The Heights, filme uyarlandı. HBO Max'te gösteriminin yapılmasına karar verilen filmden iki yeni fragman paylaşıldı. In The Heights, 1 yıldan uzun süredir ertelemelere maruz kalıyor ve vizyon gününü bekliyordu.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde In The Heights'ın gösterim tarihi coronavirüs nedeniyle 18 Temmuz 2021'e alınmıştı. Şimdi ise HBO Max'te gösterimini yapacağı kesinleşti. Filmden iki yeni fragman izleyici karşısına çıkarıldı. Crazy Rich Asians ile beğeni kazanan Jon M. Chu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: New York’un Washington Heights mahallesinde geçen hikaye bir şarap dükkanı sahibine odaklanıyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan dükkan sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor.

    Quiara Alegria Hudes'in müzikalinden uyarlanan In The Heights'ın oyuncu kadrosunda Anthony Ramos, Lin Manuel Miranda, Stephanie BeatrizJimmy SmitsCorey Hawkins, Leslie GraceMelissa Barrera gibi isimler yer alıyor. Planlanan tarihten tam 1 yıl sonra vizyona girecek olan müzikal film, HBO Max'in olmadığı ülkelerde sinemalarda gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise 18 Temmuz 2021 olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top