Hesabım
    Russo Kardeşler İmzalı "The Gray Man"in Çekimleri Başladı

    Ryan Gosling ve Chris Evans'lı The Gray Man'in çekimleri için start verildi.

    Joe ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna yerleştiği yıldız oyuncu kadrolu The Gray Man'in prodüksiyonunun başladığı resmi olarak duyuruldu. Russo Kardeşler, haberi Twitter hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Son olarak Bridgerton dizisinden Regé-Jean Page'in eklendiği The Gray Man'in başrolünü Ryan Gosling ile Chris Evans paylaşacak.

    The Gray Man'in çekimleri bir süre önce coronavirüs nedeniyle ertelemeye maruz kalmıştı. Şimdi ise prodüksiyon süreci resmi olarak başladı. Mark Greaney'nin 2009 yılında okuyucularıyla buluşan aynı isimli romanından uyarlanan The Gray Man, James Bond tarzında bir ajan yapımı olacak. Filmin senaryosunda Marvel'ın başarılı yazarları Christopher Markus ile Stephen McFeely'nin imzası bulunuyor.

    The Gray Man'in oyuncu kadrosunda Ryan Gosling ve Chris Evans'ın yanı sıra  Regé-Jean PageAna de ArmasJessica HenwickWagner MouraJulia Butters, Dhanush, Alfre Woodard ve Billy Bob Thornton bulunuyor. The Gray Man'de Ryan Gosling Court Gentry'ye Chris Evans ise Lloyd Hansen'a hayat verecek. Film 200 milyon dolarlık bütçe ile hayata geçirilecek. Ancak ne zaman izleyici karşısına geçeceği bilinmiyor.

    Filmin resmi konusu ise şöyle: CIA ajanı Court Gentry, sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top