Hesabım
    Yeni "Nobody" Klibinde Bob Odenkirk'ün Dövüş Eğitimini İzliyoruz

    Önemsiz Biri filminden yeni bir kamera arkası videosu paylaşıldı.

    Hem yurt dışında, hem ülkemizde gösterime girmeye hazırlanan Nobody'den yeni bir video klip paylaşıldı. Kamera arkası görüntülerinde yıldız oyuncu Bob Odenkirk'ün dublör eğitimlerine katıldığını ve dövüş kareografileri üzerinde çalıştığını görüyoruz. Odenkirk, dövüşebilmek için birtakım yeni yetenekler kazanmak zorunda kaldığını söylüyor. Oyuncuya eğitim veren Daniel Bernhardt, Odenkirk'e nasıl tekme atılacağından nasıl yumruk atılacağına en temek şeyleri öğrettiğinden bahsediyor.

    David Leitch'in yapımcısı olduğu film, yurt dışında 26 Mart tarihinde gösterime girecek. Böylece sinemalarda Warner Bros'un blockbuster olmasını planladığı Godzilla vs Kong filmi ile rakip olacak. Filmin konusu ise şöyle: Hutch Mansell, karısı Becca ve oğlu Blake ile banliyöde yaşayan bir admadır. Ailenin sıradan yaşamı bir gece iki hırsızın evlerine girmesiyle alt üst olur. Hutch daha büyük bir şiddetin yaşanmasını önlemek için hırsızlara karşı tepkisiz kalır. Ancak onun ailesini savunmaması oğlu ve karısının kendisinden uzaklaşmasına neden olur. Yaşanan bu olay, Hutch’ın yıllardır içinde bastırdığı bazı duyguların harekete geçmesine neden olur. Yumruk, silah sesleri olan bir dünyaya dahil olan Hutch, bir daha önemsiz biri gibi hafife alınmayacağından emin olmaya çalışır.

    Ilya Naishuller yönetmenliğindeki Nobody'nin oyuncu kadrosunda Better Call Saul'un yetenekli oyuncusu Bob Odenkirk'ün yanı sıra Connie NielsenChristopher Lloyd, Paisley Cadorath ve müzisyen oyuncu RZA gibi isimler yer alıyor. Nobody'nin sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. Vizyon tarihi için ülkemizde 2 Nisan 2021 takvimlerde işaretlendi. Söylentilere göre Nobody'de Keanu Reeves başrollü John Wick'ten ilham alınmış ya da ona benzer bir atmosfer yakalanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top