Hesabım
    SXSW'nun Yıldızı Korku Türündeki "Jakob's Wife"tan Fragman!

    Jakob's Wife'ın resmi fragmanı yayında!

    Travis Stevens'ın yönetmen koltuğuna oturduğu korku türündeki "Jakob's Wife"tan fragman paylaşıldı. Barbara Crampton ile Larry Fessenden'ın başrolünü paylaştığı film, prömiyerini South by Southwest Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Filmin oyuncularının söylediğine göre Jakob's Wife, Marriage Story'nin korku versiyonuna benziyor.

    Anne Fedder'e hayat veren Crampton, Jakob's Wife hakkında şu sözleri sarf etti: "Karakterim uzun süredir kocasıyla evli ve bu evlilik birliğine sadık. Onu sarsıntıya uğratıp uyandıracak korkunç olaylar yaşanıyor ve Anne, daha önce hiç yapmadığı, elinden kayıp giden şeylerin farkına varıyor. Daha önce hiç hissetmediği kadar yaşama dair açlık hissediyor. Marriage Story korku türünde olsaydı böyle olurdu."

    Jakob's Wife'ın konusu ise şöyle: Anne Fedder, küçük bir Amerikan kasabasından saygın bir bakanla evli olan ellili yaşlardaki bir kadındır. 30 yıldır rutin bir hayat yaşayan Anne, bundan fazlasıyla sıkılmıştır. Bu sırada Anne, karizmatik ve gizemli bir adamla tanışır. Adamla vakit geçirdiği tuhaf bir saldırıya uğrayan Anne’in hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kendisinde güç ve yaşama arzusu hisseden Anne, baştan çıkarıcı yeni varoluşu ile önceki hayatı arasında gittikçe bölünür.

    Jakob's Wife'ın oyuncu kadrosunda Barbara Crampton ve Larry Fessenden'in yanı sıra Bonny Aarons, Nyisha Bell, Sarah Lind, Mark Kelly, Robert Rustler gibi isimler yer alıyor. Film, geçtiğimiz gün içerisinde prömiyerini SXSW'da gerçekleştirdi. 16 Nisan tarihinde ise dijital olarak izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top