Hesabım
    Andy Serkis, The Last House On Needless Street Filminin Yapımcısı Olacak

    The Last House On Needless Street kitabı, raflardaki yerini almadan filme uyarlanacak.

    Yıldız oyuncu ve yönetmen Andy Serkis, yeni bir film için harekete geçti. Serkis'in kurucusu olduğu Imaginarium Productions şirketi aracılığıyla The Last House On Needless Street kitabı filme dönüştürülecek. Catriona Ward'ın yazarı olduğu kitap, henüz yayınlanmadı.

    Catriona Ward'un kaleme aldığı The Last House On Needless Street kitabı, kızı Lauren ve kedisi Olivia ile birlikte yaşayan Ted adındaki bir adamın hikayesini anlatıyor. Sıradan bir sokakta sıradan bir hayatı olan Ted ile aile üyeleri, anlatılamayacak kadar zor bir sır nedeniyle birbirlerine daha sıkı bağlanırlar. Komşuları mahalleye yeni taşındığında ise evlerinin ardındaki huş ağaçları hepsini birer birer avlamak üzere geri döneceklerdir.

    The Last House On Needless Street kitabından uyarlanacak filmin yapımcılığını Andy Serkis üstleniyor. Ancak yönetmen ya da senaristliğinin de kendisine emanet edilip edilmeyeceği bilinmiyor. Yazar Catriona Ward, bu konuda şu sözleri sarf etti: "En başından beri Imaginatium ekibinin önünde, tutkuları, özverileri ve kitaba olan düşünceli yaklaşımları nedeniyle saygıyla eğiliyorum. Biliyorum ki The Last House On Needless Street emin ellerde. Needless Caddesi'nin gizemli dünyasını hayata geçirmek üzere onlarla çalışmak için sabırsızlanıyorum."

    Andy Serkis'e göre ise The Last House On Needless Street, hayatınızda bir kez karşınıza çıkabilecek türden bir kitap. Filmin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top