Hesabım
    Glenn Close ve Mila Kunis'li "Four Good Days"den Fragman!

    Four Good Days'in resmi fragmanı yayında.

    Rodrigo Garcia'nın yönetmen koltuğunda bulunduğu dram filmi Four Good Days'den yeni bir fragman paylaşıldı. Filmde Glenn Close ve Mila Kunis'i anne kız olarak izleyeceğiz gibi görünüyor. Film, Pulitzer Ödüllü Washington Post yazarı Eli Saslow'un senaryosuyla hayata geçirildi.

    Vertical Entertainment bünyesinde izleyici karşısına çıkacak olan Four Good Days'den fragman paylaşıldı. Mila Kunis, filmde 31 yaşında bağımlı bir kadını canlandırıyor. Glenn Close'un Kunis'in annesi rolüyle yer aldığı filmin diğer oyuncuları arasında Stephen RootJoshua Leonard ve Sam Hennings gibi isimler yer alıyor. Four Good Days, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali aracılığıyla yapmıştı. Filmin yapımcıları arasında Jon Avnet, Marina Grasic, Jake Avnet ve Jai Khanna bulunuyor.

    Four Good Days, kızının madde bağımlılığından kurtulmasına yardımcı olan bir annenin hikayesini konu ediyor. Molly, madde bağımlılığı ile mücadele eden genç bir kadındır. Bağımlılıktan kurtulması için dört önemli günü ardında bırakması gereken Molly’nin bu süreçteki en büyük destekçesi annesi Deb olur. Aralarına giren mesafenin ardından yeniden bir araya gelen anne ve kızı için bu süreç, hem birbirlerine acı veren kapanan yaraların yeniden açılmasına hem de birbirlerine olan sevgilerinin yeniden canlanmasına neden olur.

    Four Good Days, 30 Nisan tarihinde gösterimini sinemalarda yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top