Hesabım
    Jake Gyllenhaal, Yeni Filminde Bir Savaş Kahramanını Oynayacak

    MGM, filmin haklarını satın almak için görüşmede..

    MGM, başrolünü Jake Gyllenhaal'ın oynadığı ve Sam Hargrave'in (“Extraction”) yönettiği “Combat Control”u satın almak için görüşmelerde bulunuyor. Hargrave ve Shelby Malone, yönetici yapımcılar Gyllenhaal ve Ryan Cassells'la birlikte yardımcı yapımcılar olarak görev yapacak. Hideaway Entertainment başkanı Matthew Rhodes, CEO Jonathan Gray ve VP Kristy Grisham projenin yapımcılığını ve ortak finansmanını üstlenecek.

    Daha önce Bold Films'i yöneten Rhodes, 2014 yapımı "Nightcrawler" filminde Gyllenhaal'la birlikte çalıştı. "Combat Control", Dan Schilling ve Lori Chapman Longfritz tarafından yazılan, Amerikan savaş gazisi John Chapman (Gyllenhaal tarafından canlandırılacak) hakkında gerçek bir hikaye olan, New York Times çok satanlar listesi eserlerinden "Alone at Dawn"a dayanıyor. Michael Russell Gunn senaryoyu yazdı. Thruline Entertainment'tan Ron West de yapımcılığı üstlenecek. West, kitabın el yazmasını kitap yayınlanmadan önce Hideaway Entertainment'a getirdi ve Hideaway, hararetli bir ihale savaşının ortasından zaferle çıktı.

    Film, Afganistan'daki savaş sırasında savaşta ölen Hava Kuvvetleri Muharebe Kontrol Teknisyeni (CCT) Chapman'ın hikayesini takip edecek. Eylemlerinin ve gizli askeri operasyonları çevreleyen çok gizli dünyanın görgü tanığı yoktu. Hava Kuvvetleri Kaptanı Cora Alexander, Chapman'a ne olduğunu araştırmak ve bir Onur Madalyası almaya layık olduğunu kanıtlamak gibi neredeyse imkansız bir görevle görevlendirildi. Gerçeği ortaya çıkarmak ve Chapman'ın fedakarlığını ifşa etmek için çıktığı yolda, kendini affetme ve kişisel kurtuluşu yaşadı.

    Chapman, 2018'de Onur Madalyası ile ödüllendirildi ve ABD tarihinde ordunun en yüksek ödülünü alan ilk CCT oldu. Yazar Schilling, Chapman gibi bir CCT idi ve filmde askeri danışman olarak görev yapacak. Yapımcılar hala kadın başrol oyuncusu Alexander'ı oynayacak bir oyuncu arıyorlar. Endeavour Content, Hideaway adına pazarlık yapan Reed Smith'in avukatı Christian Simonds aracılığıyla MGM'e satışı gerçekleştirdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top