Hesabım
    "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?"den Yeni Fragman!

    Netflix, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?'den yeni bir fragman paylaştı.

    Yılmaz Erdoğan'ın meşhur tiyatro oyunu "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" Netflix filmi olarak izleyici karşısına çıkacak. Netflix, filmden yeni bir fragmanı ve posteri sinemaseverlerle paylaştı. Ecem Erkek'in başrolünde yer aldığı film, yakında gösterime sunulacak.

    1998 yılında izleyici karşısına çıkan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? tiyatro oyununda, 1948 yılında İstanbul'da doğan Gülseren, dört rakamlı sayıları aklından çarpabilen üstün zekalı bir kadındır. Oyun 50 yıllık bir dönemde, arka planda Türkiye'nin panaroması eşliğinde Gülseren'in hayatından kesitler sunuyor. Tiyatro oyununun başrolünde usta oyuncu Demet Akbağ bulunuyordu. Ecem Erkek, Akbağ'ın yerini alacak.

    Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?'nün senaryosu Yılmaz Erdoğan'a ait. Filmin yönetmenliğini  Her Şey Aşktan ve Acı Tatlı Ekşi filmleriyle tanınan başarılı isim Andaç Haznedaroğlu üstlendi. Filmin oyuncu kadrosunda Ecem Erkek dışında, Yılmaz Erdoğan, Atakan ÇelikMerve DizdarDevrim YakutUshan ÇakırBülent Çolak ve Engin Alkan gibi isimler bulunuyor. Netflix, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? ile Türk Sineması seçkisini genişletmiş oluyor. Son olarak Çağatay Ulusoy başrollü Kağıttan Hayatlar filmi gösterime girmişti.

    Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? 9 Nisan 2021'de Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top