Hesabım
    Armie Hammer, Tecavüzle Suçlanıyor

    Bir kadın, Armie Hammer'ın 2017'de kendisine tecavüz ettiğini söylüyor.

    Tartışmalı yıldız oyuncu Armie Hammer hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Bir kadın, avukat Gloria Allred ile birlikte online bir açıklamada bulundu. Söylediklerine göre Armie Hammer, 2017 yılında kendisine tecavüz etti ve şiddet içeren davranışlar sergiledi. 

    Armie Hammer'ın yaşamı gittikçe daha karmaşık bir hal alıyor. Geçtiğimiz aylarda oyuncunun sosyal medya üzerinden bir kadına yazdığı mesajlar ortaya çıkmıştı. Mesaj, Hammer'ın ciddi bir şekilde sapkın düşüncelerini temsil ediyordu. Hammer'ın evli olması ve iyi giden bir kariyerinin olmasına rağmen bu tür davranışlar sergilemesi büyük bir şaşkınlığa neden olmuştu. Şimdi ise Effie isimli bir kadının yaptığı açıklamaya göre Hammer, tecavüzle suçlanacak. Açıklamada şu sözler yer aldı:

    "14 Nisan 2017'de bana şiddet uygulayarak Los Angeles'ta 4 saat boyunca tecavüz etti. Saldırı boyunca kafamı defalarca duvara vurdu, yüzümü çürüttü. Ayrıca rızamın olmadığı birçok şiddet içerikli davranış sergiledi." Yabancı kaynaklarda yer alanlara göre Effie, gözyaşları içerisinde olayı anlatırken, Hammer'ın onu cinsel, psikolojik ve fiziksel olarak istismar ettiğini söyledi. Bu sırada Armie Hammer tüm suçlamaları reddetti. Hammer'ın avukatı Andrew Brettler, tüm bu çirkin suçlamaların gerçek olmadığını ifade etti. Armie Hammer, daha önce yapılan suçlamaların ardından gelecek tüm projelerinden ayrılmıştı. Shotgun Wedding ve The Godfather bu yapımlar arasındaydı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top