Hesabım
    Zack Snyder's Justice League'in Kamera Arkasında Neler Oldu?

    HBO Max, Justice League'den yeni bir video paylaştı.

    Zack Snyder'ın büyük uğraşlar sonucunda yeniden kurgulayıp gösterime sunduğu Justice League'den yeni bir kamera arkası videosu paylaşıldı. Kamera arkası videosunda ayrıca Zack Snyder, Henry Cavill, Ray FisherBen Affleck ve Jason Momoa filmi anlattı.

    Justice League, 2017 yılında ilk kez izleyici karşısına geçmiş ve neredeyse tüm izleyicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Çünkü projenin ortasında Zack Snyder ayrılmak zorunda kalmış ve koltuğu Joss Whedon'a devredilmişti. Warner Bros ve Whedon, Justice League'in tonunu değiştirmiş, bazı sahneleri yeniden çekme kararı almıştı. Zack Snyder'ın yeniden ipleri eline almasıyla birlikte filmin tüm çekilen sahneleri kullanılarak yeniden kurgulandı. Ayrıca oyuncular bir araya getirilerek ek sahneler çekildi. Şimdi ise bu çekimlerden kamera arkası videosu paylaşıldı. Videoda, Ezra MillerAmber Heard ve Ray Fisher'ın yer aldığı Knightmare sahnesi özellikle ilgileri çekti.

    Justice League'in 4 bölümlük bir dizi olması planlanıyordu. Ancak Snyder'ın sözlerine göre yasal durumlar buna izin vermedi. Onun yerine izleyici karşısına 4 saatlik bir film çıktı. İzleyicilerden gelen eleştirilere göre yeni Justice League, 2017 yapımından çok daha iyi. Bunun ardında da kahramanlara tek tek uzun sürelerin ayrılması ve hikayelerinin genişletilmesi. Ama The Flash gibi kahramanların hikayelerinin hemen hemen aynı kaldığı söyleniyor. Wonder Woman'ın yer aldığı her sahnede aynı müziğin kullanılması ve dövüş sahnelerinin poz odaklı slow-motionlardan oluşması bazılarına göre artı, bazılarına göre eksi olarak eleştiriler aldı.

    Film, HBO Max'teki gösterimini sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top