Hesabım
    Martin Freeman, Black Panther 2'de Rolüne Dönüyor

    Black Panther 2 için Martin Freeman ile anlaşma yapıldı.

    Ryan Coogler'ın bir kez daha yazıp yöneteceği Black Panther 2 için hazırlıklara başlandı. Yeni açıklamalara göre ilk filmin yıldızlarından biri olan Martin Freeman, Black Panther 2 için geri dönecek. Freeman, CIA ajanı Everett K. Ross, olarak karşımıza çıkmıştı. Oyuncu, bu karakteri canlandırmanın eğlenceli olduğunu daha önce dile getirmişti.

    Martin Freeman ayrıca Black Panther'in başrol oyuncusu Chadwick Boseman'ın vefatı üzerine konuştu ve şu sözleri dile getirdi: "Chadwick ölmeden hemen önce eğer doğru hatırlıyorsam, senaryo gelmişti. Ellerinde senaryo vardı ve onun üzerinde çalışıyorlardı. Sonra Chadwick vefat etti ve bir anda düşündüm ki 'Black Panther'in olmadığı bir dünya göreceğiz. Çünkü Black Panther olmadan Black Panther'i nasıl yaparsınız?' Hala filmin neye benzeyeceğini bilmiyorum. Tabii ki Chad ölmeden önce bu filmi o olmadan yapmak aptalca bir fikirdi. Çılgınca olurdu. Hala şok edici ve onun burada olmaması çok garip. Filmin nasıl olacağı konusunda en az sizin kadar meraklıyım ve yakında bunu öğreneceğim. Tek bildiğim şey, benim de filmde yer alacağım."

    Marvel'ın yeni bir Black Panther bulma yoluna gitmeyeceği biliniyor. Bu durumda başka bir kahramanı T'Challa'ya dönüştürebilirler ya da doğrudan diğer kahramanlardan birini başrole getirebilirler. T'Challa'nın kız kardeşi Shuri'yi canlandıran Letitia Wright'ın başkahraman olacağı düşünülüyordu. Ancak oyuncunun politik duruşu nedeniyle Marvel'ın buna izin vermeyeceği öngörülüyor. Michael B. Jordan'ın karakteri Killmonger ölmeseydi, ilgi çekebilirdi. Chadwick Boseman'ın vefatı üzerine Ryan Coogler, bir Black Panther senaryosu yazmanın işkence olduğunu, hayatında yapmaya çalıştığı en zor şeylerden biri olduğunu söylemişti.

    Black Panther 2, 8 Temmuz 2022 tarihinde izleyici karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top