Hesabım
    Helen Mirren, Shazam 2'nin Kötüsü Olacak!

    Shazam: Fury of The Gods'a yeni bir oyuncu eklendi.

    DC Evreni'nin güçlü filmlerinden Shazam 6 Güç'ün devamı Shazam: Fury of The Gods'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendiği resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre usta oyuncu Helen Mirren, Shazam: Fury of The Gods'ın kötüsü olarak karşımıza çıkacak. Mirren, Atlas'ın kızı Hespera'ya hayat verecek.

    David F. Sandberg'ün yönetmen koltuğuna geçeceği Shazam: Fury of The Gods'tan yeni bir haber paylaşıldı. Açıklamalara göre Red, The Queen, Hitchcock gibi yapımların usta ismi Helen Mirren, Shazam 2'nin Hespera'sı olacak. Söylenenlere göre Hespera, DC çizgi romanlarında yer alan bir karakter değil ve filme özel olarak yaratıldı.Hespera'nın Shazam'ın güçleriyle yakın bir ilişkisi bulunuyor. Bilindiği üzere Shazam'ın güçleri Batson tarafından aktive edilebiliyordu. Böylece Shazam Atlas'ın, Zeus, Achilles, Herkül, Merkür ve Solomon'un güçlerini alıyordu.

    Zachary Levi bir kez daha Shazam olarak beyaz perdede karşımıza çıkacak. Filmin oyuncu kadrosunda Mirren ve Levi'nin yanı sıra Adam Brody, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher AngelRachel Zegler gibi isimler yer alıyor. Ayrıca DC Evreni, Shazam'ın ikiz kardeşi Black Adam için de harekete geçti. Shazam: Fury of The Gods filminde görülüp görülmeyeceği bilinmiyor, ancak Black Adam'ı solo filmde Dwayne Johnson canlandıracak. Black Adam, DC'ye birçok yeni kahraman katacak gibi görünüyor.

    DC'nin birçok filmi için yeni vizyon tarihleri belirlendi. Ancak yönetmen Sandberg, Shazam: Fury of The Gods'ın tarihinin değişmeyeceğini belirtti. Film, 2 Haziran 2023'te izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top