Hesabım
    Anna Kendrick ve Toni Collette'li "Stowaway"den Fragman!

    Netflix, Stowaway'in resmi fragmanını paylaştı.

    Toni Collette ve Anna Kendrick, bilim kurgu türündeki bir Netflix filminde buluşuyor. Dijital streaming platformu Netflix, orijinal adıyla "Stowaway"den fragman paylaştı. Türkçe adıyla Kaçak Yolcu, müzisyenlik geçmişiyle tanınan yönetmen Joe Penna ile hayata geçirildi.

    Yönetmen Joe Penna, Kaçak Yolcu'nun öncesinde Mads Mikkelsen ile birlikte Arctic filmini çekmiş ve beğeni kazanmıştı. Şimdi ise senaryosunu Ryan Morrison ile birlikte kaleme aldığı ikinci uzun metraj filmi Stowaway'i hayata geçirdi. Penna, aynı zamanda bir Youtuber olmasıyla tanınıyor. Kaçak Yolcu, az sayıda oyuncuyla birlikte çekildi. Başrolünü ise Hereditary'nin yıldızı Toni Collette ile Pitch Perfect filmlerinin başarılı oyuncunu Anna Kendrick üstleniyor. İkiliye Daniel Dae Kim ve Shamier Anderson eşlik ediyor.

    Kaçak Yolcu'nun konusu ise şöyle: Mars’a giden bir grup insanın yaşadıklarını konu ediyor. Mars’a giden uzay gemisi Dünya’dan yeterince uzaklaştığında gemide kaçak bir yolcu olduğu keşfedilir. Ekibin gittikçe azalmakta olan kaynakları düşünerek bu kişi ile ilgili bir karar vermesi gerekir. Mürettebattakiler oybirliği ile bir karar verseler de uzay gemisindeki tıbbi araştırmacı onların kararına karşı çıkar ve bu durum beklenmeyen olayları beraberinde getirir.

    Netflix yapımı Stowaway 22 Nisan 2021 tarihinde platformda izleyici karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top