Hesabım
    Lakeith Stanfield, İkinci Kez Daniel Kaluuya ile Nasıl Çalıştıklarını Anlattı

    Lakeith Stanfield, Judas and The Black Messiah'dan bahsetti.

    Judas and The Black Messiah, son zamanların en çok konuşulan filmlerinden biri olan HBO Max'te gösteriliyor. Oscar adayı film, başrolüne Lakeith Stanfield ve Daniel Kaluuya'yı yerleştiriyor. İkili, daha önce de Get Out'ta birlikte rol almıştı. Stanfield, Kaluuya ile ikinci kez birlikte çalışmanın nasıl ilerlediğinden bahsetti.

    Lakeith Stanfield, NME'ye konuşarak şu sözleri sarf etti: "Onu pek tanımıyordum ve Get Out'ta da pek tanışmamıştık. Kamera dışında birkaç konuşmamız oldu. Ama ben sette bir haftadan fazla kalmadım. Judas'ta birlikte zaman geçirmek ve bazı şeyleri tartışmak için kamera dışında çok daha fazla fırsatımız oldu. Bu yüzden onu çok daha iyi tanıdım. Harika biri."

    Judas and The Black Messiah'da Lakeith Stanfield, Kara Panter Partisi'nin polis muhbiri üyelerinden biri rolüyle karşımıza çıktı. Daniel Kaluuya ise binlerce kişiyi peşinden sürükleyecek güce ve hitabete sahip olmasıyla saygıyla anılan Kara Panter Partisi'nin lideri Fred Hampton'a hayat verdi. Son zamanlarda filmle ilgili şaşkınlık yaratan olaylardan biri, aldığı Oscar adaylıkları oldu. Daniel Kaluuya'ya En İyi Erkek Oyuncu adaylığı verilmesi beklenirken, hem Lakeith Stanfield'a hem de Daniel Kaluuya'ya En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylığı uygun görüldü. Posterde Kaluuya'nın önde, Stanfield'ın arkada görünmesi alay konusu haline getirildi.

    Judas and the Black Messiah, Black Panther Party liderlerinden olan Fred Hampton'un hayatına odaklanıyor. Fred Hampton adında aktivist olan bir genç, siyah topluluğunun özgürlüğünü kazanması ve siyahların katledilmesine son vermek için savaşan Black Panther Party başkanlarından biri olur. Başkan Fred, bir nesle ayaklanmaları ve basıların karşısında olması için ilham kaynağı olur. Bu sırada hapis cezasına çarptırılan William O'Neal’a FBI bir anlaşma teklif eder. FBI, William’ın Fred’in partisini sızıp içeriden bilgi vermesi karşılığında ona özgürlük vaat eder. Anlaşmayı kabul eden William, yavaş yavaş Fred Hampton’un sonunu hazırlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top