Hesabım
    Cary Fukunaga, ‘Tokyo Ghost’ Çizgi Romanını Sinemaya Uyarlayacak!

    Çizgi roman uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor..

    Cary Fukunaga, Legendary için bilim kurgu çizgi roman dizisi “Tokyo Ghost”un film uyarlamasını yönetiyor. "Tokyo Ghost", insanlığın gerçeklikten bir kaçış olarak tamamen teknolojiye bağımlı hale geldiği 2089 yılında geçiyor. Los Angeles Adaları'nda çalışan ve onları dünyada teknoloji olmayan son ülke olan Bahçe Ülkesi Tokyo'ya götürecek bir iş verilen barış güçleri Debbie Decay ve Led Dent'in hikayesini anlatıyor.

    Başarılı sinemacı Fukunaga, yönetmenliğin yanı sıra Jon Silk'in Silk Mass ve kendisinin Parliament of Owls şirketinden Hayden Lautenbach'la birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Image Comics için Sean Gordon Murphy'le birlikte orijinal “Tokyo Ghost” çizgi romanlarını yaratan Rick Remender, ortak çalışmayla hikayeyi uyarlayacak.

    Fukunaga, son olarak Daniel Craig'in ünlü casus olarak son yolculuğunda başrol oynadığı, merakla beklenen ve sık sık ertelenen James Bond devamı “No Time to Die”ı yönetti. Filmin 8 Ekim'de vizyona girmesi planlanıyor. Fukunaga’nın önceki filmleri arasında “Sin Nombre”, “Jane Eyre” ve “Beasts of No Nation" yer alırken,  TV tarafında HBO’nun “True Detective” ve Netflix’in “Maniac” dizilerinin ilk sezonunu yönetti. Şu anda 2. Dünya Savaşı dizisi "Masters of the Air"ın ilk üç bölümünü yönetiyor.

    Remender, "Avengers: Endgame", "The Falcon and the Winter Soldier" ve "Deadpool 2" için ilham kaynağı olan Marvel başlıkları da dahil olmak üzere, TV ve film için uyarlanmış birkaç çizgi roman yazdı. Çizgi roman dizisi "Deadly Class" bir Syfy şovuna dönüştürüldü ve adı "Fear Agent" olarak sunuldu. Proje, Matt Tolmach Productions ve Point Gray tarafından Amazon için, Sony aracılığıyla geliştiriliyor. Murphy’nin Mark Millar'la birlikte yarattığı "Chrononauts" dizisi ise şu anda Netflix tarafından geliştiriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top