Hesabım
    Pierce Brosnan, Black Adam Kadrosunda!

    Pierce Brosnan, DC'nin Doctor Fate'i olacak.

    Black Adam'ın başrolünde yer alan yıldız oyuncu Dwayne Johnson, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte Pierce Brosnan'ın kadroya dahil edildiğini resmi olarak açıkladı. Duyuruya göre Pierce Brosnan, DC Extended Universe'ün Doctor Fate'i olacak.

    Usta oyuncu Pierce Brosnan, DC Evreni'ne kahraman olarak katılıyor. Brosnan, Black Adam'da yer alacak olan Justice Society of America kahramanlarından Doctor Fate'i canlandıracak. Dwayne Johnson, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Justice Society'nin son üyesi kötü devlet adamını tanıtmak benim için bir zevktir. Pierce Brosnan herkesin bildiği ikonik Dr. Fate olacak."

    Black Adam'ın oyuncu kadrosunda Pierce Brosnan ve Dwayne Johnson'ın yanı sıra Marwan Kenzari, Atom Smasher rolüyle Noah Centineo, Cyclone rolüyle Quintessa Swindel, Hawkman rolüyle Aldis Hodge yer alıyor. Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak. Shazam'da bu karakteri görmemiştik. Ancak çizgi romanlarda Shazam ve Black Adam ikiz kardeşler olarak biliniyorlar.  Black Adam karakteri ilk olarak 1940'larda DC Comics'te iktidar tarafından bozulmuş bir kötü adam olarak ortaya çıktı, daha sonra 2000'lerin başında kurallara ve anlaşmalara saygısız bir anti-kahramana evrildi. Dwayne Johnson'ın aktardığı bilgilere göre de filmde Black Adam kötü adam olmayacak. Ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacak.

    Otto Binder ve C.C. Beck'in yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanacak olan Black Adam'ın çekimlerine yakında başlanacak. Filmin vizyon tarihi şimdilik belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top