Hesabım
    Yeni "Bewitched" Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

    Sony Pictures, Bewitched'i yeni çekiyor.

    1964 yılından 1972 yılına kadar yayın hayatını sürdüren Bewitched dizisi, Sony Pictures'ın ellerinde filme dönüştürülüyor. Ülkemizde Tatlı Cadı adıyla bilinen Bewitched, WandaVision dizisi için de büyük bir ilham kaynağı olarak ekranlara akıllara gelmişti. Bu durum, Sony'yi harekete geçirmiş gibi görünüyor.

    Elizabeth Montgomery, Agnes MooreheadDavid White gibi isimleri başrolüne yerleştiren 1960'lı yılların ikonik fantastik dizisi Bewitched, sinemaya uyarlanıyor. Yapımın uyarlamalarından biri, 2005 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. 2005 yapımı BewitchedNicole Kidman ve Will Ferrell'lı bir romantik komedi filmi olarak sinemaseverlerle buluşmuştu.

    Orijinal dizi, bir cadının aşık olup evlenme hikayesini anlatıyordu. Genç kadın, kocasına evlendikten sonra bir daha sihir yapmayacağı üzerine söz verir. Ancak işler hiç de söz verdiği gibi olmaz. Samantha'yı komşuları görür ve onu iş üstünde yakalamaya çalışırlar. WandaVision'da Bewitched'in yansımasını, Wanda'nın eşi Vision'ın patronlarını misafir olarak ağırlamaya çalıştığında yaptığı sihir yüzünden ortalığın karışmasıyla görmüştük.

    Sony yapımı Bewitched, Nora Ephron'un çektiği versiyondan biraz daha farklı olacak. Genç bir kadın reklamcı bir adamla evlenecek. Kadın, sık sık eve uğrayan akrabalarına rağmen sihirli güçlerini saklamaya çalışacak. 12 Monkeys'in yazarları Terry Matalas ve Travis Fickett, Bewitched'in senaryosuna imzasını atacak. İkili son olarak Disney+ için Witch Mountain yapımını hayata geçirmek üzere anlaşma yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top