Hesabım
    "Sniper Elite" Oyun Uyarlamasının Yönetmeni Brad Peyton Olacak

    Sniper Elite'in yönetmeni belli oldu.

    Rampage ve San Andreas gibi aksiyon dolu filmleri izleyici karşısına geçiren Brad Peyton'ın yeni projesi Sniper Elite olacak. Sniper Elite video oyunu serisinin ilk oyunu, 2005 yılında piyasaya sürülmüştü. Seri, dört ana oyundan oluşuyor.

    Borderlands, Uncharted, The Last of Us, Sonic The Hedgehog ve Mortal Kombat gibi efsanevi oyunların filme ya da diziye aktarılmasına karar verilmesinin ardından sıra Sniper Elite'e geldi. Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Brad Peyton, şu sözleri sarf etti: "Bu hikayede çok fazla gerilim ve çok fazla karakter var ki, bu durum potansiyel heyecan verici aksiyonu gösteriyor. Sniper Elite'i harika yapan şey, oyunun gizliliğe ve stratejiye dayanıyor olması. Ama aynı zamanda eğlenceli olması ve ters köşelerinin yer alması. Bir kahraman hayatının en zorlu ve tehlikeli göreviyle yüzleşirken izleyicilerin onu takip edecek olmasını sabırsızlıkla bekliyorum."

    Sniper Elite'in ilk oyunu 2005 yılında yayınlandığında 30 milyondan fazla kopya satmıştı. Ayrıca hikayeye 8 farklı spin-off projesi eklendi. Son olarak bu spin-offlardan Zombie Army 4: Dead War piyasaya sunuldu. Oyunun hikayesine göre Alman asıllı bir Amerikalı olan Karl Fairburne, OSS ajanı olarak görev alıyordur. Fairburne, bir keskin nişancıdır. II. Dünya Savaşı'nın son günlerinde Berlin Savaşı'na gönderilir. Amacı, Alman nükleer teknolojisinin Sovyetlerin eline geçmesini önlemektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top