Hesabım
    Morgan Freeman, Alfre Woodard, Trevor Jackson, Common, "Hate You To See Go" Kadrosunda!

    Hate You To See Go kadrosu şekilleniyor.

    Revelations Entertainment bünyesinde hayata geçirilecek olan Hate to See You Go için oyuncu kadrosu oluşturulmaya başlandı. Açıklamalara göre Ben Tishler'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Hate to See You Go'nun oyuncuları arasında Morgan Freeman, Alfre Woodard, Trevor Jackson, Common yer alacak.

    Ben Tisher'ın yöneteceği, Rob Stone'un ise senaryosunu kaleme aldığı Hate to See You Go'nun hikayesi, Sonny Bell isimli bir müzisyeni odağına alacak. Sonny Bell olarak usta oyuncu Morgan Freeman'ı izleyeceğiz. Chicago'da bir blues müzisyeni olan Sonny, emekli olmayı reddeden eski kafalı biridir. Hep birlikte bir kez daha müzik için yola çıkarlar ve yapmayı en sevdikleri şey olan blues çalıp hit hale gelmek için mücadele verirler. Film, senarist Rob Stone'un kişisel deneyimlerinden ilham alınarak hayata geçiriliyor.

    Morgan Freeman aynı zamanda Hate to See You Go'nun yapımcılığını üstlenecek. Freeman son olarak 2004 yılında Clint Eastwood imzalı Million Dollar Baby ile Oscar sahibi olmuştu. Oyuncunun adı geçtiğimiz yıllarda taciz olaylarıyla anılmıştı. Ama olayın aslı konusunda bir bilgi paylaşılmadı. Yönetmen Ben Tishler ise 2008 yılında Calzaghe/Jones 24/7 belgeseliyle Emmy Ödülü sahibi olmuştu. Hate to See You Go'nun oyuncu kadrosundaki diğer isimler Alfre Woodard, Trevor Jackson ve Common olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top