Hesabım
    BAFTA Adayı "Limbo"dan Fragman!

    Limbo, izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

    İngiliz yazar ve yönetmen Ben Sharrock'un yönetmen koltuğuna oturduğu Limbo'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Suriyeli gençlerin hikayesini anlatan Limbo, BAFTA Ödülleri'ne En İyi İngiliz Filmi ve En İyi İlk Film kategorilerinde aday gösterilmişti.

    Yönetmen Ben Sharrock'un tamamen kişisel deneyimlerine ve mülteciler hakkında edindiği bilgiler doğrultusunda hayata geçirdiği Limbo'nun konusu şöyle: Limbo, Şam'da yaşayan ama göç etmek zorunda kalan Suriyeli genç bir müzisyenin hayatına odaklanıyor. Omar, gelecek vaat eden genç bir müzisyendir. Suriyeli ailesinden uzakta, uzak bir İskoç adasında sıkışıp kalan Omar, kendisine sığınma hakkı verileceği günü bekler.

    Dram filmi Limbo'nun oyuncu kadrosunda Vikash Bhai, Ola Orebiyi, Kwabena Ansah, Sidse Babett Knudsen, ve Kais Nashif yer alıyor. Film, Londra Film Festivali, Cannes Film Festivali ve Toronto Film Festivali'nde gösterimini yaptı. Ayrıca eleştirmenlerden yüksek notlar almayı başardı. Limbo ile İskoçya topraklarına bir yolculuk yapacağız gibi görünüyor. 

    Limbo'nun MUBI üzerinden izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Tarih olarak ise 30 Temmuz takvimlerde işaretlendi. Ayrıca film, İngiltere ve İrlanda sinemalarında aynı tarihte gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top