Hesabım
    James Marsden ve Idina Menzel, Disenchanted'da Rol Alacak!

    Enchanted'ın yıldızları James Marsden ve Idina Menzel, devam filminde de görülecekler.

    Amy Adams'ın başrolünde yer alacağı devam filmi Disenchanted'ın oyuncu kadrosuna iki yeni isim eklendi. Disney+'ta yayınlanacak olan film, ilk filmde de rol alan James Marsden ve Idina Menzel'i konuk edecek. Haberi veren kişi, filmin bestecisi Alan Menken oldu. Menken'in Enchanted için hazırladığı beste "That's How You Now" Oscar adaylığı almıştı.

    2007 yılında çekilen Enchanted filmi dünya çapında 340.5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Enchanted'ın ardından yıllar sonra Disenchanted'ın çekilmesine karar verildi. Şimdi ise yıldız oyuncu Amy Adams'ın ardından filmde rol alacak isimlerden ikisi resmi olarak açıklandı. Disenchanted'da James Marsden Prens Edward olarak, Idina Menzel ise Nancy Tremaine olarak yeniden karşımıza çıkacak. Orijinal filmde ayrıca  Patrick DempseyTimothy SpallSusan Sarandon gibi yıdız isimler bulunuyordu. Ancak diğer isimler hakkında bir açıklama henüz gelmedi.

    Enchanted filmi sayesinde Amy Adams, Golden Globe adaylığına layık görülmüştü. Filmin konusu ise şöyleydi: Masallar her zaman gerçek olmaz ne yazık ki. Peri masalının göz kamaştıran hayal dünyasında mutlu mesut yaşayan kötü ruhlu kraliçe Giselle’i üzecektir. Hiçbir şey önceki gibi değildir. Giselle, ansızın sonsuza dek mutluluk kavramının ötesine savrulur. Yeni çevresinde zorluklar ve kötülükler vardır.

    Disney+, çektiği orijinal film ve dizilerle arşivini genişletmeye devam ediyor. Platformun The Mandalorian ile başlayan yolculuğu Soul, Mulan, Hamilton gibi yapımlarla devam etmişti. Şimdi ise Disenchanted ile yeni bir yapım daha eklenecek. Film şimdilerde prodüksiyon aşamasına geçiş yapıyor. Ama gösterime ne zaman gireceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top