Hesabım
    Spotlight: "Resident Evil", "Yeşilçam", "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?"

    Spotlight'ın gündeminde hangi haberler var?

    Bu hafta Spotlight video serimizin 14. bölümü yayında! Spotlight ile her hafta olduğu gibi bu hafta da geçtiğimiz günlerin en önemli haberlerini listeliyoruz. Konu başlıkları arasında Amerikan Yapımcılar Birliği Ödülleri, Stowaway, Yeşilçam, Resident Evil, Disney'in belirlediği yeni gösterim tarihleri ve Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? oldu.

    Spotlight'ın ilk haberine göre Amerikan Yapımcılar Birliği Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. Akademi'nin habercisi olarak görülen ödüllerde En İyi Film Ödülü'nün sahibi Chloe Zhao'nun imzasını attığı Nomadland oldu. Netflix yapımı Anna Kendrick ve Toni Collette'in başrolünde yer aldığı bilim kurgu filmi Stowaway'den yeni bir fragman paylaşıldı. Küçük bir kadro ile hayata geçirilen film, yakında gösterime girecek. BluTV'de gösterimini yapacak olan Çağan Irmak yönetmenliğindeki Çağatay Ulusoy başrollü Yeşilçam dizisi için tarih belirlendi. Açıklamalara göre Yeşilçam, 22 Nisan'da izleyici karşısına çıkacak.

    Milla Jovovich'in başrolünde yer aldığı oyun uyarlaması Resident Evil yeniden uyarlanıyor. Resident Evil filminin adı Welcome to Raccoon City olarak belirlendi. Disney, birçok filmine yeni vizyon tarihi belirledi. Ama verilen en önemli karar, Cruella ve Black Widow'un vizyonla eş zamanlı olarak Disney+'ta gösterime girecek olması oldu. Spotlight'ın son haberine göre ise yıllar önce Demet Akbağ başrolüyle tiyatro oyunu olarak sergilenen Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?'nün Netflix filminden ikinci fragman paylaşıldı. Filmde Ecem Erkek'in performansı merakla bekleniyor.

    Gelecek hafta Spotlight'ta görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top