Hesabım
    Static Shock Filminin Senaryosunu Randy McKinnon Yazacak

    Warner Bros, Static Shock uyarlaması için harekete geçti.

    Warner Bros'un yaklaşık 6 ay önce duyurusunu yaptığı Static Shock çizgi roman uyarlamasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. DC çizgi roman karakteri olan Static Shock'ın solo filmi için Randy McKinnon ile anlaşma yapıldı. McKinnon, filmin senaryosunu kaleme alacak.

    Yıldız oyuncu Michael B. Jordan'ın yapımcılığını üstleneceği Static Shock'tan yeni gelişmeler bulunuyor. Açıklamalara göre Randy McKinnon, filmin senaryosunu kaleme alacak. McKinnon, Disney+'ta yer alan Safety filmiyle tanınıyor. Ayrıca Netflix yapımı Chambers dizisiyle de tanıma imkanı yakalamıştık. Michael B. Jordan, Static Shock'ın siyahi süper kahramanlarda önem kazanan yapımlar arasında yer almasını istiyor. Ayrıca filmin HBO Max özel gösteriminin yapılması planlanıyor.

    DC Comics altında, Milestone Comics bünyesinde 1993 yılında ilk kez yayınlanan Static Shock çizgi romanları, Afrikalı Amerikalı ergen bir gencin maceralarını anlatıyor. Dwayne McDuffie, Denys Cowan, Michael Davis ve Derek T. Dingle'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanlarda Virgil Ovid Hawkins odağa alınıyor. Virgil, bir metahuman olarak güçlere sahiptir. Bu güçler doğuştan değildir ve bir kaza sonucunca Virgil'in vücudu kimyasal reaksiyona girer, doğaüstü güçler ortaya çıkar. Static Shock, aynı zamanda bir Teen Titans üyesidir.

    Static Shock'ın modern bir Spider-Man uyarlaması olduğu söyleniyor. DC ve Warner Bros, proje için yakında harekete geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top