Hesabım
    "Black Adam", Yeni Gösterim Tarihini Aldı

    Black Adam için vizyon tarihi belirlendi!

    Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı DC Comics uyarlaması Black Adam için yeni bir vizyon tarihi açıklandı. Doğrudan Johnson'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre 29 Temmuz 2022 tarihinde filmi sinemalarda izleyeceğiz.

    Black Adam hakkında her geçen gün yeni bir bilgi paylaşılıyor. Son olarak filmin oyuncu kadrosuna usta isimlerden Pierce Brosnan'ın eklendiği resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise Black Adam için vizyon tarihi belirlendi. Yeni duyuruya göre 29 Temmuz 2022 tarihinde Black Adam'ı izleme şansı yakalayacağız. Videoda gördüğümüz kadarıyla Dwayne Johnson ve PR ekibi, New York'ta bulunan Times Meydanı'ndaki neredeyse tüm panolara reklam vermiş..

    Black Adam'ın oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson ve Pierce Prosnan'ın yanı sıra  Marwan Kenzari, Atom Smasher rolüyle Noah Centineo, Cyclone rolüyle Quintessa Swindel, Hawkman rolüyle Aldis Hodge yer alıyor. Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak. Shazam'da bu karakteri görmemiştik. Ancak çizgi romanlarda Shazam ve Black Adam ikiz kardeşler olarak biliniyorlar.  Black Adam karakteri ilk olarak 1940'larda DC Comics'te iktidar tarafından bozulmuş bir kötü adam olarak ortaya çıktı, daha sonra 2000'lerin başında kurallara ve anlaşmalara saygısız bir anti-kahramana evrildi. Dwayne Johnson'ın aktardığı bilgilere göre de filmde Black Adam kötü adam olmayacak. Ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacak.

    Filmin çekimleri coronavirüs salgını nedeniyle onlarca kez ertelenmişti. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde ise prodüksiyonuna başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top