Hesabım
    San Diego Comic-Con, Temmuz'da Düzenlenecek!

    San Diego Comic Con'un yüzyüze gerçekleştirilmesi planlanıyor.

    Düzenlendiği yılın en popüler film ve dizi ekipleriyle birlikte hayranları ağırlayan San Diego Comic-Con, 1 yıllık aranın ardından dönüş yapıyor. Coronavirüs salgınının yaşamlarımıza hakim olmasından önce San Diego Comic-Con etkinliği Kasım aylarında gerçekleştiriliyordu. Şimdi ise alınan yeni kararla birlikte etkinlik Temmuz ayına alındı.

    San Diego Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan comic-con etkinliği için resmi bir tarih verildi. Açıklamalara göre etkinlik 23 ile 25 Temmuz tarihleri arasında popüler sinema ve televizyon hayranlarıyla buluşacak. Böylelikle 2019 yılında bugüne ilk yüzyüze comic-con düzenlenmiş olacak.

    San Diego Comic Con hakkında Dan Glanzer'dan şu açıklama geldi: "Yüz yüze etkinliklerden online organizasyonlara dönüşte yaşanan gelir kaybı, küçük işletmelerde olduğu kadar büyük kuruluşlarda da oldu. Umuyoruz ki bu etkinlik finansal durumumuzu destekler ve 2022'de daha büyük yüz yüze görüşmeler için yavaş bir dönüş olur."

    Her yıl San Diego Comic Con'da birçok panel düzenleniyor. Marvel ve DC filmleri başta olmak üzere popüler film ve dizi ekipleri, hayranlarıyla buluşup sorulara cevap veriyor. Ayrıca hayranlar, cosplay etkinliği düzenleyerek en sevdikleri karakterlere bürünüyorlar. Bu yılki San Diego Comic Con, geçtiğimiz yıllara göre çok daha kısıtlı kapasiteyle hayata geçirilecek. Ama en azından coronavirüs salgınından sonra normalleşmeye bir adım götürmüş olacak. Etkinlik, 23 Temmuz'da gerçekleitirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top