Hesabım
    Rebecca Hall'lu "The Night House"tan Fragman!

    Searchlight Pictures bünyesindeki The Night House, yakında izleyici karşısına çıkacak.

    Bu yaz aylarında ülkemizde de vizyona girmesi planlanan korku türündeki The Night House'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Rebecca Hall'un başrolünde yer aldığı korku filmi, kocasının vefat etmesinin ardından bazı sırların peşine düşen bir kadının hikayesini anlatıyor.

    The Night House'un konusu ise şöyle: Beth, yakın zamanda vefat eden kocasının yokluğuyla mücadele etmektedir. Beth'e kalan tek şey anıları ve garip bir nottur. Notta kocası Beth'in haklı olduğunu söylüyor ve ölümden sonra yaşamın olmadığını ifade ediyordur. Ama Beth, yalnız kaldığı zamanlardan birinde aslında orada olmaması gereken şeyler görmüştür ve bu not, kendi deneyimleriyle örtüşmüyordur. Ayrıca evin yakınındaki gölden gelen ayak izleri ve hayalete benzeyen görüntüler de bu kanıyla uyuşmuyordur.

    The Night House'un fragmanının yanı sıra posteri de izleyici karşısına çıktı. Posterde Beth'i kırmızı Ay'ın altında, muhtemelen ölü kocasının hayaletiyle baş başa görüyoruz. Film, gösterimini geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali'nde yapmış ve bir korku filmine göre fazlasıyla beğeni kazanmıştı. The Night House'un oyuncu kadrosunda Rebecca Hall'un yanı sıra Stacy Martin ve Vondie Curtis Hall yer alıyor. Yönetmenliğini ise David Bruckner üstleniyor.

    The Night House, ülkemizdeki izleyicilerle 16 Temmuz 2021'de buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top