Hesabım
    Jason Statham Başrollü "Wrath of Man"den Fragman!

    Guy Ritchie'nin yeni aksiyon filmi Wrath of Man'in resmi fragmanı yayında!

    MGM Stüdyoları'nın bünyesinde hayata geçirilen aksiyon gerilimi Wrath of Man'in ilk fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Yıldız oyuncu Jason Statham'in başrolünde yer aldığı filmin fragmanında kendimizi para dolu bir kamyonu korumaya çalışan insanların arasında buluyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: H isimli gizemli ve soğukkanlı bir adam, para taşıma işleriyle uğraşan bir kamyon şirketiyle çalışıyordur. H, her hafta milyonlarca dolar nakiti Los Angeles'a kamyonla taşıyordur. Oğlunu kaybeden adam, bunun acısını hırsızlara karşı mücadele ederek çıkarıyordur. Wrath of Man'in oyuncu kadrosunda Jason Statham'in yanı sıra Scott Eastwood, Jeffrey Donovan, Joss Hartnett, Holt McCallany, Laz Alonso, Eddie MarsanPost Malone gibi isimler yer alıyor. Wrath of Man'in yönetmenliğini Guy Ritchie üstlendi. Senaryoda ise Guy Ritchie'nin yanı sıra Ivan Atkinson ve Marn Davies'in imzası bulunuyor.

    Fast and The Furious, The MegCrank serisi, SpyThe Expendables serisi gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Jason Statham, Wrath of Man'in yanı sıra bir kısmı Türkiye'de çekilen Five Eyes'da da Guy Ritchie ile birlikte çalıştı. Hatta Wrath of Man'in yıldızlarından Josh Hartnett, ikiliye Five Eyes'da eşlik etti. Wrath of Man, 7 Mayıs tarihinde sinemalardaki yerini alacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top