Hesabım
    Seth Rogen, This Is The End'de Olanlar İçin Emma Watson'dan Özür Diledi

    This Is The End'de profesyonel olmayan olaylar yaşanmış!

    Harry Potter filmleri sayesinde bir yıldıza dönüşen Emma Watson'ın This Is The End setinde bazı istemediği şeyleri yapmaya zorlanması, yıllar sonra gündeme geldi. Söylenenlere göre Emma Watson, Channing Tattum ile birlikte bir sahnede rol almak istememiş ve sette fırtına estirmişti. Seth Rogen ise bu dedikoduya bir açıklık getirdi.

    Seth Rogen, sosyal medya üzerinden konuşarak şu sözlerle dedikodudan bahsetti: "Yakın zamanlarda verdiğim bir röportajda anlattıklarımı düzeltmeliyim. Gerçekte yaşananlar yanlış şekilde yansıtıldı. Emma Watson, sette fırtına estirmedi ve bunu yaptığı algısı çok saçma. O sahne, orijinalinde yazıldığı gibi çekilmeyecekti. Doğaçlama yapılacaktı ve şiddetli bir şekilde değiştirildi. Bu da onun istemediği bir şeydi. Profesyonel olmadığı anlatıları doğru değil. Eminim daha iyi iletişim kurabilirdik ve bunu yapmadığımız için Emma rahatsız bir pozisyonda kaldı. Bunlar yaşandığı için üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım. Keşke bunları önleyebilseydik."

    Komedi türündeki This Is The End, 2013 yılında gösterime girmişti. Filmin yönetmenliğini Seth Rogen ile birlikte Evan Goldberg üstleniyordu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top