Hesabım
    David Ayer, Suicide Squad İçin Deadpool'un Kopyalandığını Söylüyor

    Suicide Squad, Deadpool'u örnek almış!

    2016 yılında gösterimini yapan Suicide Squad, hala gündemdeki yerini koruyor. Çünkü film, hayal kırıklıklarıyla ve yeniden kurgulanıp kurgulanmayacağıyla haber konusu oluyor. Son olarak Warner Bros'tan Suicide Squad konusunda kesin red gelmişti. Şimdi ise yönetmen David Ayer, esasen Suicide Squad'ın Deadpool formülü kullanılarak çekildiğini açıkladı.

    Deadpool, gelmiş geçmiş en başarılı çizgi roman uyarlamalarından biri olarak kabul ediliyor. Eğlenceli olmasının yanı sıra şiddet kullanmaktan çekinmeyen ve karakterleri tek boyutlu olmayan iki film izleme şansı yakalamıştık. Şimdi ise David Ayer, Suicide Squad'ın Deadpool'un matematiğinin kopyalanmasıyla çekildiğini açıkladı. Yönetmen konuşmasında, Warner Bros'un Suicide Squad'ı yeniden kurgulatmak istemediğini açıklamasına da değindi:

    "Anlıyorum, bu bir iş. Çok yorucu, çünkü kalplere dokunan bir iş yaptım ve onu parçalara ayırdılar. Öyle olmaması gerektiği halde filmi Deadpool'a çevirmeye çalıştılar. Sonra çarpışma yaşandı. Geminin kaptanı sizsiniz, benim adım o gemide yazıyordu. Kendi yaptığım şeyi temsil etmiyordu bile. Tüm kurşunları yiyebilir ve iyi bir asker olabilirdim. Harika bir film yaptım. Harikaydı, yalnızca yapımcıları ölümüne korkuttu."

    Son olarak Suicide Squad yeniden çekildi. James Gunn, filmin yönetmen koltuğuna getirildi ve tamamen David Ayer'in yaptığı işten farklı bir yapım ortaya çıkarıldı. The Suicide Squad, 30 Temmuz 2021 tarihinde sinemalarda gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top