Hesabım
    Disney, Armie Hammer Sorunu ile Mücadele Ediyor

    Death on The Nile gösterime girebilecek mi?

    Yıldız oyuncu Armie Hammer'ın hakkında skandalların ortaya çıkması üzerine oyuncunun kariyeri alt üst olmaya başladı. Oyuncunun başrolünde yer aldığı Death on The Nile filminin ertelenme nedeninin Armie Hammer olduğu söyleniyor. Filmin sahibi olan Disney, şimdilerde bu sorunla başa çıkmaya çalışıyor.

    Sosyal medya üzerinden yayılan haberlerin ardından Armie Hammer'ın bir tacizci olduğu ortaya çıkmıştı. Armie Hammer, tüm suçlamaları avukatıyla birlikte yalanlamıştı. Ama buna rağmen gelecekteki tüm projelerinden ayrılma kararı aldı. Hammer'ın hakkındaki skandal niteliğindeki suçlamalar oyuncunun yalnızca geleceğini değil, geçmişini de etkiliyor. Rol aldığı Death on The Nile filmi, içerisinde Armie Hammer olduğu için gösterime giremiyor. Hatta bir ara çıkan dedikoduya göre Disney, Hammer'ın karakterini başka bir oyuncuya devredip sahneleri yeniden çekecekti. Ancak böyle bir yeniden çekim şimdilik programda görünmüyor.

    Disney eğer bir yeniden çekim talep ederse bu olay şirkete onlarca milyon dolara patlayacak. Variety'nin haberine göre rakip şirketten başka bir yapımcı şu yorumları paylaştı: "Bu işin yürümesi için birilerinin öne çıkıp 'Bu projede yüzlerce kişi çalıştı ve her şeyi tek bir kişi için çöpe atmayağız.' demesi gerekiyor." Aynı yapımcının söylediklerine göre Death on The Nile, sinemalarda gösterime girmeyebilir. Hatta Disney+, filmi Hulu'da gösterime sunabilir. Disney, şimdilik bu konuda bir yorum yapmayı reddediyor.

    Armie Hammer'ın başrolünü Gal Gadot ile birlikte paylaştığı Nil'de Ölüm'ün konusu şöyle: Linnet Doyle, yeni kocası ile birlikte balayı için Nil Nehri’nde lüks bir yolculuğa çıkar. Ancak bu yolculuk Linnet’in acımasızca öldürülmesiyle son bulur. Bu korkunç ölüm, gemide bulunan dedektif Hercule Poirot’un da tatilini sona erdirir. Geminin kaptanı tarafından soruşturma yapmakla görevlendirilen Poirot, cinayetin gizemini çözmek için çabalar. Eğer Disney filmi vizyona sokma kararından vazgeçmezse film, 11 Şubat 2022'de ülkemizde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top