Hesabım
    Randall Park, Yönetmenliğe Başlıyor!

    Randall Park, ilk yönetmenlik denemesi Shortcomings'i çekmeye hazırlanıyor.

    Son dönemlerin parlayan oyuncularından Randall Park, Adrian Tomine'in imzasını attığı romanı beyaz perdeye uyarlama kararı aldı. Marvel Sinematik Evreni'nde görülen Park, Shortcomings isimli film sayesinde ilk yönetmenlik denemesini hayata geçirmiş olacak.

    Veep, Always Be My MaybeThe Disaster Artist gibi yapımlarda rol almasının yanı sıra Ant-Man and The Wasp ve WandaVision'da rol alarak göze çarpan Raldall Park, yönetmenlik kariyerini başlatma kararı aldı. San Francisco'da geçen hikayesiyle Shortcomings, bir komedi dramı olacak. Hikayede Ben Tanaka, Miko Hayashi ve Alice Kim ideal ilişki arayışıyla genizip duruyordur.

    Shortcomings kitabının yazarı Adrian Tomine, uyarlama filmin yürütücü yapımcısı olacak. Randall Park, proje hakkında şu sözleri sarf etti: "Adrian'ın çalışmalarının büyük hayranıyım. Onunla ve Roadside Attractions ile ekip olarak Shortcomings'in modern bir uyarlamasını yapacağım için heyecanlıyım. Kitaptaki karakterlerde kendi tanıdığım, sevdiğim ve yalnızca göz yumduğum Asyalı Amerikalılar'ın farklı versiyonlarını görüyorum. "

    Shortcomings'in ne zaman hayata geçirileceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top