Hesabım
    Jake Gyllenhaal ve Julianne Moore Seslendirmeli "Spirit Untamed"den Fragman!

    Spirit Özgür Ruh animasyon filminin fragmanı yayında!

    DreamWorks'ün yeni animasyon film projesi Spirit Özgür Ruh'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Filmde başkahramanımız Lucky'nin Cora teyzesine Julianne Moore, babası Jim'e ise yıldız oyuncu Jake Gyllenhaal sesiyle hayat veriyor. Spirit Untamed'in yönetmenliğini Elaine Bogan ve Ennio Torresan Jr. üstleniyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Lucky Prescott, şehirdeki evinden ayrılarak küçük bir sınır kasabasına yerleşir. Onun hayatı, burada Spirit adında vahşi bir atla arkadaş olmasıyla sonsuza dek değişir. Spirit Untamed, esasen DreamWorks'ün yaptığı Spirit animasyonlarından biri. 2002 yılında Spirit: Stallion of the Cimarron filmi gösterime girmiş ve Oscar'a aday gösterilmişti. Bunun ardından Emmy ödüllü Spirit Riding Free dizisi yapıldı.

    Spirit Özgür Ruh'un seslendirme kadrosunda başarılı isimler Julianne Moore ve Jake Gyllenhaal'un yanı sıra  Marsai Martin, Mckenna Grace, Eiza Gonzalez, Isabela Merced, Walton Goggins gibi isimler yer alıyor. Animasyon türündeki film, dünyada 4 Haziran tarihinde gösterimi yapmaya başlayacak. Ülkemizde ise eğer coronavirüs engel olmazsa 2 Temmuz'da izleyici karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top