Hesabım
    Anthony Ramos, Yeni Transformers Filmi İçin Görüşme Yapıyor

    Steven Caple Jr.'ın Transformers filminde Anthony Ramos rol alabilir.

    Yeni Transformers filmleri için harekete geçildi. Gündemde üç yeni Transformers yapımı bulunuyorken, açıklamalara göre Steven Caple Jr.'ın yönetmeni olacağı isimsiz Transformers filmi için Anthony Ramos ile görüşme yapılıyor. Paramount Pictures henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı.

    Michael Bay imzalı Transformers filmlerinin ardından Paramount temiz bir sayfa açıp yeni yönetmenlerle anlaşma kararı almıştı. Bu filmlerden birini Steven Caple Jr. yönetecekken, bir film Angel Manuel Soto'ya, bir diğeri ise Josh Cooley'e emanet edildi. Steven Caple Jr.'ın imzasını atacağı Transformers filminin başrolünü In The Height'ın yıldız oyuncusu Anthony Ramos'un üstlenebileceği söyleniyor. Stüdyo, Ramos'a göz dikmiş durumda bulunuyor. 

    Transformers, Mission Impossible ile birlikte Paramount'un en büyük serilerinden birini oluşturuyor. Bu yüzden stüdyo Transformers'ın peşini bırakmayacak gibi görünüyor. Caple Jr. yönetmenliğindeki Transformers filmi için düşünülen Antony Ramos, Lin-Manuel Miranda ile birlikte Hamilton müzikalinde rol almıştı. Ardından da Lin Manuel Miranda'nın bir zamanlar Broadway müzikalinde canlandırdığı karakteri In The Hights filminde canlandırdı. Film, henüz vizyona girmedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top