Hesabım
    "Godzilla vs Kong" Sinemalara Nefes Aldırdı!

    Yurt dışında sinemalar Godzilla vs Kong sayesinde soluklanıyor.

    Adam Wingard yönetmenliğindeki blockbuster film Godzilla vs. Kong, geçtiğimiz günlerde gösterimini hem sinemalarda, hem de HBO Max üzerinden yapmaya başladı. Gelen Box Office verilerine göre, Godzilla vs. Kong, pandeminin başından bugüne kadarki süreçte en fazla gişe hasılatı yapan film oldu.

    Godzilla vs. Kong, hem ülkemizde hem de dünya çapında uzun süredir beklenen bir filmdi. Eleştirmenleri ve izleyicileri tatmin ettiğini söyleyebileceğimiz film, yurt dışında sağlam bir gişe hasılatıile gösterimine başladı. Açıklamalara göre film, gösteriminin ilk üç gününde Amerika'da 32 milyon dolarlık hasılat elde etti. Ama film esasen Cuma günü değil, Çarşamba günü gösterimini yapmaya başlamıştı. Bu durumda Godzilla vs. Kong'un ilk 5 günlük kazancı 48 milyon dolara yükseliyor. Geçtiğimiz yaz aylarında vizyona girmeye çalışan ve izleyicileri sinemaya yeniden taşıyacağı düşünülen Tenet, 10 milyon civarında kalmıştı. Tom and Jerry ise 13.7 milyon dolar ile ilk üç gününü geçirmişti.

    Sinemalara damgasını vuran Godzilla vs. Kong, aynı zamanda 1 Mayıs'a kadar HBO Max'te izleyici karşısına çıkacak. Film, sinema tarihinin en popüler iki dev korku karakteri Godzilla ve King Kong'u çarpıştırıyor. Film Monsterverse'ün bir parçası olarak yerini alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Alexander Skarsgard, Brian Tyree Henry, Eiza GonzalezDemian Bichir gibi yıldız isimler bulunuyor.

    Godzilla vs. Kong'un ülkemizdeki vizyon tarihi belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top