Hesabım
    Angelina Jolie'nin Başrolü Olduğu "Those Who Wish Me Dead"den Fragman!

    Those Who Wish Me Dead, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    Türkçe adı Ölmemi İsteyenler olan Those Who Wish Me Dead'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Warner Bros bünyesinde izleyici karşısına çıkacak olan film, HBO Max üzerinden gösterime girecek. Angelina Jolie'nin başrolünde bulunduğu Those Who Wish Me Dead, Michael Koryta'nın romanından uyarlanarak hayata geçirildi.

    Those Who Wish Me Dead'in konusu ise şöyle: 14 yaşındaki bir çocuk, bir cinayete tanık olur. Bu olayın ardından çocuğun kimliği değiştirilerek zor durumlar yaşamış çocuklara destek olan bir programa gönderilir. Ancak suikastçılar da çocuğun peşindedir ve ona ulaşana kadar önlerine çıkar herkesi katleder.

    Hell or High Water', Wind River, Sicario gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı sinemacı Taylor Sheridan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Those Who Wish Me Dead'in oyuncu kadrosunda yıldız isim Angelina Jolie'nin yanı sıra Nicholas Hoult, Tyler Perry, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Medina Senghore, Finn Little, Jake WeberJames Jordan ve Tory Kittles yeralıyor. 

    Those Who Wish Me Dead'in yapımcılığını Garrett Basch, Steven Zaillian ile Bron Studios’dan Aaron L. Gilbert ve Kevin Turen üstleniyor. İtfaiyeci Hannah Faber'ın hikayesini anlatan film, 14 Mayıs tarihinde sinemalar ve HBO Max üzerinden gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top