Hesabım
    Amazon, Chris Pratt'li "The Tomorrow War" İçin Tarih Verdi

    The Tomorrow War, Temmuz ayı içerisinde gösterimini yapmaya başlayacak.

    Chris McKay'in yönetmen koltuğuna oturduğu The Tomorrow War filmi için Amazon bir gösterim tarihi belirledi. Yıldız oyuncu Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı The Tomorrow War'un streaming platformu üzerinden 2 Temmuz tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.

    Amazon'un haklarını tam 200 milyon dolara devraldığı The Tomorrow War'un konusu ise şöyle: İşgal altında bulunan dünyada insanlar, uzaylılara karşı verdikleri savaşta büyük bir yenilgiye uğrar. Artık değişen düzende yaşayan bilim insanları, sistemi değiştirmek için asker yetiştirmeye karar verir. Savaşa hazırlanmak için yeni bir yol keşfeden bilim insanları tarafından yetiştirilen askerlerin vereceği savaş, insanlığın geleceğini belirleyecektir.

    Skydance Media'nın yapımcısı olduğu The Tomorrow War, orijinalinde Paramount Pictures bünyesinde vizyona girecekti. Ancak coronavirüs gerekçeleriyle birlikte film, Amazon'a devredildi. 2051 yılına gideceğimiz The Tomorrow War'un oyuncu kadrosunda Chris Pratt'in yanı sıra Dexter, Louie, Killer Elite, The Handmaid's Tale, Predator gibi yapımlarda karşımıza çıkan Yvonne Strahovski; Isn't It Romantic, Glow, True Story, Ghost Town'dan tanıdığımız Betty Gilpin; Whiplash'teki performansı ile Oscar sahibi olan ve DC'nin Jim Gordon'ı olan J.K. SimmonsSam RichardsonTheo VonJasmine MatthewsKeith PowersMary Lynn RajskubEdwin HodgeMike MitchellSeychelle Gabriel gibi isimler yer alıyor.

    The Tomorrow War'un yapımcılığını ise Chris Pratt ile birlikte  David EllisonDana GoldbergDon GrangerDavid S. GoyerJules Daly ve Adam Kolbrenner üstleniyor. Film, 2 Temmuz tarihinde Amazon'daki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top