Hesabım
    Borderlands'de Krom'u Olivier Richters Canlandıracak

    Borderlands'in kadrosuna yeni bir isim daha eklendi.

    Dünyaca ünlü Borderlands oyun serisi filme dönüştürülüyor. Eli Roth'un yönetmen koltuğuna oturacağı Borderlands'in oyuncu kadrosu genişliyor. Şimdi ise Olivier Richters'ın kötü kahramanlardan Krom'a hayat vereceği resmi olarak açıklandı.

    Eli Roth'un imzasını atacağı Borderlands'in kadrosu her geçen gün genişliyor. Son olarak Edgar Ramirez'in Atlas'ı canlandıracağı duyurulmuştu. Şimdi ise Krom'u canlandırmak üzere Olivier Richters ile anlaşma yapıldığı açıklandı. Hollandalı oyuncu, eski atlet olarak tanınıyor. Krom, Pandora'ya hükmeden psikopat çetelerden birinin lideridir. Kötü karakter yalnızca ilk Borderlands oyununda yer almıştı. Oyunda Oliver Tull karakteri seslendirmişti. Borderlands, Richters'ın ilk büyük film projelerinden biri olacak. Ayrıca oyuncu Black Widow ve King's Man'de rol aldı. Ama filmler henüz gösterime girmedi.

    Borderlands'te Cate Blanchett bir siren olan Lilith'i canlandıracak. Söylenenlere göre Lilith, Atlas'a ait uzay hapishanesinde olacak. Şirketin sahibi, eğer kızını kurtarırsa Lilith'e özgürlüğünü kazandıracağını söyleyecek. Ama patronun kızı, değerli bir kasayı açmanın tek anahtarı olacak. Atlas ise bunu kendi çıkarları için isteyecek.Jack Black, Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Black ile birlikte Jumanji'de rol alan Kevin Hart, paralı bir asker olan Roland'a hayat verecek. Jamie Lee Curtis'i ise Pandora'da bir arkeolog olan Tannis olarak; Ariana Greenblatt'i ise Tiny Tina olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top