Hesabım
    Phoebe Dynevor Başrollü "The Colour Room"a İlk Bakış!

    The Colour Room'un ilk görseli yayınlandı.

    Bridgerton'ın yıldızı Phoebe Dynevor'un yıldızı olduğu "The Colour Room"dan ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Oyuncu filmde, 1920'li yıllarda Britanya'nın çanak çömlek sektöründe ün salan Clarice Cliff'e hayat veriyor. The Colour Room'da Dynevor'a Matthew Goode eşlik ediyor.

    Snatch, Younger, Dickensian, The Village'ın yanı sıra son zamanların popüler Netflix dizisi Bridgerton ile akıllara kazının oyuncu Phoebe Dynevor'un yıldızı olduğu The Colour Room'dan yeni ayrıntılar paylaşıldı. Görsele bakıldığında oyuncunun 1920'li yılların İngiltere'sine gitmesi nedeniyle yepyeni bir imaja sahip olduğu görülüyor.

    Biyografi türündeki The Colour Room'un konusu ise şöyle: Film, 20. yüzyılda çalışma ortamında bir devrim yaratan seramik sanatçısı Clarice Cliff'in hayatına odaklanıyor. 1920'lerin İngiliz Midlands bölgesinde fabrika işçici olarak çalışan Clarice Cliff, sanatsal yeteneği olan bir kadındır. Seramiklerle ve renklerle oynamaya başlayan Clarice’in bu yeteneğini fabrika sahibi Colley Shorter fark eder ve ona bir şans vermeye karar verir.

    The Colour Room'da Colley Shorter'ı Matthew Goode canlandırıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Darcy Shaw, David Morrissey, Kerry FoxLuke Norris gibi isimler yer alıyor. The Colour Room'un yönetmenliğini Claire McCarthy üstlenirken, senaryosunu Claire Peate kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top