Hesabım
    Armie Hammer, "The Minutes" Kadrosundan Ayrıldı

    Armie Hammer'ın kariyeri, taciz suçlamaları nedeniyle yokuş aşağı iniyor...

    Bir süre önce yıldız oyuncu Armie Hammer'ın sosyal medya üzerinden taciz ve şiddet içerikli attığı mesajlar ortaya çıkmıştı. Hammer'ın kariyeri o günden beri büyük bir düşüşte bulunuyor. Yapılan son açıklamalara göre oyuncu The Minutes oyunundan da ayrılma kararı aldı.

    Call Me by Your Name, Rebecca gibi yapımlarla tanınan Armie Hammer, The Minutes oyununu bırakması hakkında şu sözleri sarf etti: "Steppenwolf'ta sahip olduğum aileyle birlikte The Minutes'te yer aldığım her saniyeyi çok sevdim. Ama şimdi, akıl sağlığım için kendime ve iyilikleri için aileme odaklanmalıyım. Sonuç olarak Broadway'e bu prodüksiyon ile geri dönmeyeceğim."

    The Minutes, Broadway'de bulunan Steppenwolf Tiyatrosu'nda sahnelenecekti. Oyun ilk çıkışını 2017 yılında yaptı. Anna Shapiro ise oyunun yönetmenliğini üstlenmeye devam edecekti. 2020'nin Mart ayında ise Armie Hammer, oyunun başrollerinden birine getirildi. Ancak coronavirüs nedeniyle oyun sahnelenemedi. The Minutes, 2021-2022 tiyatro sezonu için hazırlanıyordu. Bu kez de Armie Hammer kadrodan ayrıldı.

    Armie Hammer ile ilgili son olarak bir tecavüz suçlaması yapıldı. Genç bir kadın, Youtube üzerinden canlı yayın yaparak Hammer tarafından istismara maruz bırakıldığını açıklamıştı. Bunun ardından özellikle Disney, Hammer sorununu çözmek için mücadele vermeye başladı. Armie Hammer, Disney yapımı Death on The Nile'ın başrolünde bulunuyor. Disney, oyuncu ile adının geçmesini istemiyor. Bu nedenle film şimdilik ertelenmiş bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top