Hesabım
    Ammonite'ın Yönetmeni Francis Lee, Josh O'Connor ile Korku Filmi Çekecek

    Francis Lee'den yeni bir korku film geliyor.

    Geçtiğimiz yıl çektiği romantik LGBTİQ+ filmi Ammonite'ın ardından Francis Lee'nin korku türüne geçiş yapacağı açıklandı. Söylenenlere göre yönetmen yeni filmini The Crown'ın başarılı oyuncusu Josh O'Connor ile birlikte hayata geçirecek.

    Josh O'Connor ve Francis Lee, daha önce birlikte çalışma fırsatı yakalamışlardı. İkili, God's Own Country filmini birlikte hayata geçirmişti. Şimdi ise yeni bir film için bir araya geliyorlar. Korku türündeki filmin konusu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ama korku filminin bir roman uyarlaması olacağı resmiyete kavuşan bilgiler arasında bulunuyor.

    Francis Lee, yeni filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Film, sınıf ve eşcinsellik elementleriyle dolu olan ve vahşi doğada üzgün bir genci anlatan bir korku filmi." Şimdilik filmin diğer ayrıntıları bir sır olarak saklanıyor. Oyuncu Josh O'Connor, The Crown filminde Prens Charles'ın gençliği olarak karşımıza çıkmıştı. Dizi, kaldığı yerden devam ediyor. Ancak O'Connor dizide yer almayacak. Prens Charles'ı Dominic West canlandıracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top