Hesabım
    Joe Cornish, Çizgi Roman Uyarlaması "Starlight"ı Yazıp Yönetecek

    Starlight uyarlaması için harekete geçildi.

    Attack the Block ile tanıdığımız yönetmen Joe Cornish'in yeni film projesi Starlight olacak. Açıklamalara göre yönetmen, Mark Millar'ın yaratıcısı olduğu Starlight çizgi romanının uyarlamasını yazıp yönetecek. Ayrıca 20th Century Stüdyoları filmin geliştirme sürecini üstlenecek.

    Starlight çizgi romanları Image Comics bünyesinde okuyucu karşısına geçiyordu. 6 sayıdan oluşan çizgi roman serisi 2014 yılında başladı ve sona erdi. Çizgi romanın yazarı Mark Miller olurken çizimlerinde Goran Parlov'un imzası bulunuyordu. Starlight'a Joe Cornish ile uzun süredir birlikte çalışan Nira Park yapımcı olacak. Ayrıca X-Men filmlerinden tanıdığımız Simon Kinberg ile Genre Films altında Audrey Chon filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Mark Millar, Starlight'ı Flash Gordon'ın The Dark Knight Returns ile buluşması ve Buzz Lightyear'ın Unforgiven ile buluşması olarak tanımlıyor. Bir uzay kahramanı olan Duke McQueen, 35 yıl önce evreni kurtarır. Ama dünyaya geri döndüğünde kimse yaşadıklarına inanmaz. Şimdilerde Duke yaş almış bir aile babasıdır. Bir anda eski roket gemisi ortaya çıkacak ve Duke'u yeni bir maceraya çağıracaktır.

    Projeyi ilk olarak Rogue One: A Star Wars Story ile tanınan Gary Whitta'nın hayata geçirmesine karar verilmişti. Ancak Joe Cornish, Whitta'nın yaptığı hiçbir şeyi devralmayacak ve en başından başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top