Hesabım
    Ryan Gosling'li "The Actor"ın Hakları NEON'un Oldu

    Duke Johnson imzalı The Actor hakkında yeni gelişmeler bulunuyor.

    Yıldız oyuncu Ryan Gosling'in yer alacağı yeni proje The Actor, heyecana neden oldu. Yapılan yeni açıklamalara göre filmin hakları devredildi. Duke Johnson'ın Donald E. Westlake'in Memory isimli eserinden uyarlayarak beyaz perdeye aktaracağı The Actor'ın hakları NEON'un oldu.

    Blade 2049, La La Land ve First Man gibi önemli yapımların başrolü olan yıldız oyuncu Ryan Gosling'in yeni projesi The Actor olacak. Anomalisa ile tanıdığımız Duke Johnson filmin yönetmenliğini ve Stephen Cooney ile birlikte senaryosunu yazmayı üstleniyor. Yeni açıklamalara göre film NEON'un bünyesinde geliştirilecek.

    The Actor, Paul Cole isimli bir oyuncuya odaklanacak. 1950 yılının Ohio'sunda Paul Cole, ölümüne dayak atılıp bir köşede ölüme terk edilir. Ayrıca soyulmuştur ve gizemli küçük bir kasabada kendini bulur. Şimdi ise Paul'un eve dönüş yolunu bulması, yaşamını yeniden toparlaması gerekmektedir. Paul'un kimliği de kaybolmuştur. Eve dönüş yolunda hem sevgiyi hem de kendini yeniden bulması gerekmektedir.

    Abigail Spencer, Innerlight Films altında The Actor'ın yapımcılığını üstlenecek. Ayrıca Ryan Gosling yapımcılardan biri olacak. The Actor'ın hikayesi, Donald E. Westlake'in kaleme aldığı Memory isimli kitaptan uyarlandı. Roman, 1960'lı yıllarda yazılmasına rağmen 2010 yılında basılma imkanı bulmuştu. Donald E. Westlake, bundan iki yıl sonra da hayatını kaybetti. The Actor, şimdilik geliştirme aşamasında bulunuyor. Şirket, son olarak Bong Joon Ho'nun Parasite'ını bünyesinden çıkarmıştı. Film, Oscar tarihine kazınmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top